назад
17.02.16

Триває обстеження основних засобів та приміщень, що перебувають в користуванні районних управлінь юстиції

20160215 133243     У понеділок, 15 лютого, робоча локальна група, склад якої затверджено спільним наказом Регіонального центру з надання БВПД і Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, побувала у Деражні, Летичеві та Старій Синяві.

     У ході виїзду, що відбувався згідно з Планом заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвитку системи надання безоплатної правової допомоги, було обстежено основні засоби та приміщення, що перебувають у користуванні Деражнянського, Летичівського та Старосинявського районних управлінь юстиції.

     За результатами роботи локальних груп будуть відпрацьовані узгоджені пропозиції та рекомендації щодо розміщення бюро правової допомоги на території області.

     Нагадаємо, що у результаті реформування територіальних органів юстиції з 1 липня 2016 року в кожному районі і місті обласного значення України розпочнуть роботу бюро правової допомоги як відокремлені підрозділи місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У бюро громадяни зможуть скористатись електронними сервісами Міністерства юстиції України та отримати безоплатну первинну правову допомогу — правову інформацію та консультації.

{gallery}img/novyny/2016/02_Lyutiy/17{/gallery}