назад

Триває робоча поїздка директора Запорізького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в рамках програми обміну досвідом

{module ZP_Dir_v_USA_Foto_1}

       Продовжується програма професійного обміну на тему “Верховенство права”, участь у якій беруть директор Запорізького обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Дємєнєва,  адвокати-тренери Євген Грішин (Житомирська область), Ірина Вань (Івано-Франківська область), Наталія Дорошенко (м. Київ).  Програма проходить у Сполучених Штатах Америки в рамках програми міжнародних відвідувачів з 1 по 10 жовтня 2014 року та організована лідерським центром “Відкритий світ”Бібліотеки Конгресу США. 

     З 1 по 3 жовтня 2014 року учасники програми перебували у місті Вашингтон,  де ознайомилися з правовою системою США і правовим захистом на федеральному рівні, провівши низку зустрічей із представниками профільних установ. 
     4 жовтня 2014 року учасники прибули до міста Бейкерсфілд штату Каліфорнія.
А 6 жовтня в офісі юридичної фірми Кляйн,  Дентейл та Голднер відбулась зустріч членів делегації з адвокатами фірми в кримінальному та цивільному процесі.

      Також учасники мали зустріч в офісі Грейтер Бейкерсфілд Лігал Асістанс, де було обговорено надання безоплатної правової допомоги бідним та нужденним членам громади в цивільному процесі.

{module ZP_Dir_v_USA_Foto_2}

     7 жовтня учасники прибули з візитом до Наглядової ради округу Керн та мали можливість спостерігати за роботою органу місцевого самоврядування,  поспілкуватися  з лідерами громади, і крім того, отримали привітання в громаді та резолюцію щодо цього.

{module ZP_Dir_v_USA_Foto_3}

     Надалі учасники зустрілися з директором Центру з надання послуг знедоленим неповнолітнім особам, допомога  яким  надається  завдяки співпраці між органами влади, юридичної громади. Дії  цих  органів спрямовані  на  забезпечення  роботи даної установи та надання послуг молодим людям, над якими встановлене опікунство.

{module ZP_Dir_v_USA_Foto_4}