назад
22.11.16

Триває співпраця з Великописарівським районним центром зайнятості

OkM 2016 11 22 robocha 122 листопада відбулася робоча зустріч заступника начальника «Великописарівське бюро правової допомоги»  Євгена МОРОЗА  з директором Великописарівського районного центра зайнятості Надією КОЛОДОЧКО, під час якої обговорили виконання положень Меморандуму про співпрацю (№20/0/22-16 від 01.11.2016р. м. Київ).

Результатами цієї зустрічі стала домовленість про спільні зусилля щодо реалізації державної політики в сфері зайнятості населення та безоплатної правової допомоги. А саме: організація роботи дистанційного пункту безоплатної правової допомоги у приміщенні центра зайнятості, розміщення друкованої інформації щодо безоплатної правової допомоги для працівників ЦЗ та осіб, які стоять на обліку.

З метою підвищення правової обізнаності Євген МОРОЗ та Надія КОЛОДОЧКО домовилися провести семінар 29 листопада, на якому буде обговорено практичні пропозиції учасників щодо покращення взаємодії та виконання положень Меморандуму та подальшої співпраці.

 

OkM 2016 11 22 robocha 2Нагадаємо, минулого тижня, 18 листопада, пройшла зустріч з  відвідувачами та працівниками Великописарівського територіального центру соціального обслуговування. Головний спеціаліст «Великописарівське бюро правової допомоги» Людмила МУСІЄНКО виступила перед присутніми з доповіддю на тему: «Додержання вимог Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та про випадки затримання осіб. Крім того, вона поінформувала про діяльність Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та повідомила телефон цілодобової гарячої лінії 0-800-213-103, де можна отримати правові консультації юристів з будь-якого питання.