назад
03.01.17

Центри з надання БВПД Хмельниччини та обласна служба зайнятості об’єднують зусилля

30.12.16 2     Останній робочий день 2016 року в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області був багатим на важливі події, однією з яких стало підписання Меморандуму про співпрацю з обласним центром зайнятості. Документом визначено напрями спільної роботи, зокрема затверджено графік проведення консультацій у центрах зайнятості Хмельниччини.

     Меморандум про співпрацю, укладений між регіональним і місцевими центрами з одного боку та обласним центром зайнятості з іншого, став кроком до втілення на місцевому рівні намірів Координаційного центру і Державної служби зайнятості (відповідний Меморандум було підписано 1 листопада). У рамках співпраці передбачається, що в усіх центрах зайнятості будуть облаштовані робочі місця для фахівців центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги. У юристів відвідувачі центрів зайнятості зможуть отримати консультації, а також доступ до інших видів правової допомоги.

     Підписали Меморандум директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталія Стьопіна, очільники місцевих центрів Григорій Гоцький, Максим Ільчишен, Володимир Бузиль і Олександр Петлюк та директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

30.12.16 2

30.12.16

30.12.16 1