назад

Центри з надання БВПД – велика дружня родина

First

Фахівці Регіонального, Першого та Другого місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги 5 червня 2016 року відвідали масштабне міське свято «Фестиваль сім`ї». Аби відпочинок був не лише приємним для співробітників центрів, а й корисним для мешканців міста Запоріжжя, було організовано «вуличне інформування».

2

Ця акція була проведена з метою підвищення рівня поінформованості жителів нашого міста щодо отримання безоплатної правової допомоги. Представники центрів дружньою командою, залучившись підтримкою рідних, розповсюджували яскраві буклети з вичерпною інформацією щодо безоплатної вторинної правової допомоги. Наводили приклади питань, з якими можна звернутися до фахівців центрів, інформували щодо їх місцезнаходження та окреслили, які саме послуги центри надають в рамках БВПД. Різнокольорові листівки з адресами центрів та іншою необхідною інформацією серед відпочиваючих Центрального парку міста Запоріжжя «Дубовий гай» роздавали не лише дорослі, а й діти.

Фахівці Регіонального, Першого та Другого місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які прийняли участь у зазначеній акції, впевнені, що проведення подібних спільних заходів є запорукою якомого ширшого розповсюдження інформації щодо безоплатної правової допомоги серед населення.

3

4

5

6

7

Last