назад

«Твої права – твій захист». На Глибоччині школярів поінформували про їх права та обов’язки.

2017 09 19M3Зустріч-бесіду на тему: «Запобігання насильству у сім’ї та дитячому середовищі, безпритульності та бездоглядності» провели у кількох навчальних закладах Гибоччини.

Завдяки цьому заходу вчителі та учні старших класів Карапчівської загальноосвітньої школи-інтернату та Карапчівського ліцею більше дізнались про свої права та обов’язки.

2017 09 19M4Інформували та надавали відповіді-роз’яснення начальник Глибоцького бюро правової допомоги Я. Богдан, начальник Служби у справах дітей Глибоцької райдержадміністрації В. Чоботар, старший інспектор Глибоцького відділення поліції ГУНП в Чернівецькій області В. Урсу та представник Глибоцького районного сектору з питань пробації ЦЗМРУ Міністерства юстиції О. Попеску.

Під час свого виступу начальник Глибоцького бюро правової допомоги поінформувала присутніх про структуру, діяльність системи безоплатної правової допомоги, а також можливість отримання безоплатної правової допомоги, зокрема в Глибоцькому бюро правової допомоги.

2017 09 19M5Помічниками школярам будуть буклети «Твої права – твій захист”, “Правові орієнтири для кожної дитини”, які розповсюджували під час заходу.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Глибоцького бюро правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, Глибоцький район, смт.Глибока, вул. Борцям за волю України, 2а. Телефон: (0 3734) 2-41-40.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).