назад
24.11.17

У Батурині працював мобільний консультаційний пункт з питань захисту прав землевласників та землекористувачів

2158454523 листопада 2017 року з метою проведення консультування населення з питань захисту прав землевласників та землекористувачів в приміщенні актової зали Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Григора Орлика відбувся виїзний прийом громадян.
У роботі мобільного консультаційного пункту взяли участь начальник Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олег Трейтяк , начальник управління Державного земельного кадастру Антоніна Бородейчик та директор Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бригинець.

В ході зустрічі присутні дізналися про Стратегію інформування громадян України про гарантовані їм Конституцією та законами України права на період до 2019 року, яка буде реалізована в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!».58454125

Також , усі бажаючі отримали відповіді на питання, а саме: шляхи виходу з ситуації накладення меж земельних ділянок одна на одну, порядок приватизації земельних ділянок учасниками антитерористичної операції, порядок оформлення суперфіцію, порядок отримання у власність земельних ділянок у власність та інші земельні питання.8548545

Нагадаємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутися до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 7-16-15) та його структурних підрозділів ( бюро правової допомог), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.