назад
04.04.16

У Бердичеві з 4 по 6 квітня надають соціальні послуги ветеранам і інвалідам

invalid teritory centerНа життєвому шляху кожного з нас чекають не лише успіхи і радощі. На жаль вистачає невдач і проблем. І не кожному під силу подолати їх самотужки. Особливо тим, у кого за плечима нелегкий багаж прожитих років, обтяжений соціальними проблемами, хворобами та самотністю.

За для підтримки життєдіяльності та соціальної активності громадян представник Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Сікорська та працівники Бердичівського соціальними робітниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з 4 по 6 квітня 2016 року проводять спільну роботу по організації і наданню соціальних послуг ветеранам і інвалідам, які потребують сторонньої допомоги.

Саме ці служби щоденно контактують з людьми похилого віку, інвалідами, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги; людьми, які перебувають у складній життєвій ситуації у зв’язку з безробіттям і мають на своєму утриманні неповнолітніх дітей, дітей-інвалідів, осіб похилого віку. Працюючи спільно над однією метою, можна досягнути гарного результату — подолати правову ізоляцію населення нашого міста.