назад

У Березівці школярі взяли участь у правовій грі «Зупинимо булінг разом»

beresivka buling 222 листопада 2018 року представники Березівського бюро правової допомоги та Березівського міжрайонного відділу ДВС ГТУЮ в Одеській області провели для дітей лекцію-тренінг «Протидія булінгу в дитячому середовищі».

Під час заходу учням роз’яснили, що таке булінг, його види і як можна від нього захиститись.

За допомогою правової гри дітям демонстрували, як діяти, якщо вони стали жертвою булінгу, свідком або ж агресором. Діти переглянули два відеоролики, які розповіли про шкільний булінг і як він виглядає.

beresivka buling 1

beresivka buling 2

Школярам повідомили, що отримати детальну консультацію та розповісти про свою проблему вони можуть, зателефонувавши за номером телефону Національної дитячої «гарячої лінії» 0 800 500 225 або 772 (з мобільного).

Учні також отримали інформаційні матеріали, в яких міститься інформація про булінг та алгоритми дій для батьків, чиї діти стали жертвами цькування, або ж самі вчиняють насилля щодо інших дітей.

За детальними консультаціями та роз’ясненнями громадяни можуть звернутися до Березівського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: м. Березівка, вул. М. Грушевського, 10, тел. (04856) 21-291.