назад

У бібліотеці-філії №7 міста Львова говорили про виборчі та соціальні права

RC bybory biblioteka1Активна дискусія в бібліотеці-філії №7 на вул. Золота відбулась під час правопросвітницької зустрічі з фахівцями системи безоплатної правової допомоги та юстиції Львівщини.

Про основні напрями роботи Центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в регіоні розповіла читачам бібліотеки представниця Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Уляна Мацько.

Також відвідувачі дізнались про платформу правових консультацій WikiLegalAid та правопросвітницькі кампанії проекту “Я маю право!”, зокрема кампанію “Я маю право голосу!“, мета якої поінформувати громадян про їхні виборчі права.

RC vybory biblioteka2

Як отримати безоплатну вторинну допомогу з найбільш актуальних правових питань, які цікавили осіб поважного віку та молодь розповіла заступниця директора Львівського місцевого центру з надання БВПД Христина Гаталяк.

Про найтиповіші правові консультації, з якими звертаються як до Центрів системи БПД, так і громадських приймалень юстиції поінформувала фахівець ГТУЮ у Львівській області Ніна Омельчук.

Наприкінці учасники зустрічі надали відповіді на запитання всіх охочих, зокрема учасника бойових дій на сході країни, який тривалий час як представник ГО “Легіон патріотів “Галичина” займається військово-патріотичним вихованням молоді та допомагає дітям вимушених внутрішньо переміщених осіб.

Дякуємо партнерам, бібліотеці та всім присутнім за участь і дискусію.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).