назад
29.08.16

У Білогір’ї анонсували відкриття бюро правової допомоги

20160826 101614     Фахівці Шепетівського місцевого центру з надання БВПД розповіли про відкриття бюро правової допомоги депутатам Білогірської районної ради та провели прийом громадян.

     26 серпня начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Школьнік взяла участь у засіданні сесії Білогірської районної ради, на якій розглядалося питання прийняття Програми безоплатної правової допомоги населенню Білогірського району на 2016—2017 роки.

     У своєму виступі перед депутатами Юлія Школьнік обґрунтувала необхідність прийняття зазначеної програми та наголосила, що її реалізація дасть змогу значно спростити доступ громадян до безоплатної правової допомоги, зокрема для захисту порушених прав у судовому порядку, та підвищити їхню правову обізнаність.

     Крім цього, фахівець місцевого центру анонсувала перед депутатами районної ради відкриття Білогірського бюро правової допомоги, розповіла про його функції та наголосила, що головним завданням новоствореного бюро є підвищення правової спроможності територіальної громади.

     Принагідно працівники місцевого центру Юлія Школьнік та Марія Луць спільно з головним спеціалістом Білогірського бюро правової допомоги Тетяною Бульбах провели прийом громадян та здійснили низку організаційних заходів для забезпечення повноцінного функціонування бюро.

{gallery}img/novyny/2016/08_Serpen/29_03{/gallery}