назад

У Біляївці фахівці бюро правової допомоги провели для дітей правову гру

pravova gra bilyayivka 2

24 квітня 2018 року начальник Біляївського бюро правової допомоги Майя Мосейчук спільно з Біляївським районним центром зайнятості провела виїзний правопросвітницький захід для вихованців «Центру професійної реабілітації інвалідів «Хаджибей», що знаходиться у віддаленому куточку Біляївського району – с. Холодна Балка. У закладі лікуються та навчаються діти з обмеженими можливостями.

Учасникам заходу в ігровій формі висвітлили питання щодо їхніх прав та обов’язків. Спільно розв’язували юридичні задачі, відгадували загадки, проходили невеличкі тести. Дітям також розповіли про діяльність Бюро та вручили інформаційні буклети.

На заході виступили представники управління соціального захисту населення Біляївської РДА та Біляївського районного центру соціальних служб для сім’ї та молоді.

Також цього дня для учнівської молоді дитячого санаторія «Хаджибей» провели правопросвітницьку лекцію, під час якої особливу увагу звернули на питання трудового законодавства: компенсацій, гарантій та пільг для молоді, що працює.

pravova gra bilyayivka 1

pravova gra bilyayivka 3

pravova gra bilyayivka 2

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Біляївського бюро правової допомоги за адресою: м. Біляївка, вул. Кіпенка, 6. Телефон: (04852) 2-12-22.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.