назад

У Болграді працівники бюро правової допомоги розповідали школярам про захист прав людини

bolgr 2В рамках Всеукраїнського тижня права фахівці Болградського бюро правової допомоги сумісно з районної бібліотекою провели низку заходів у загальноосвітніх закладах міста.

Так, 10 грудня 2018 року в ЗОШ № 2 начальник Болградського бюро правової допомоги Віра Матанська провела лекцію до Дня захисту прав людини. Вона розповіла про невід’ємні права і свободи кожної людини та розказала про професію юриста, чия основна мета – встановлення справедливості та утвердження верховенства Закону. Діти поставили питання, що їх найбільше цікавлять, а деякі висловили бажання обрати для себе професійний шлях правника.

bolgr 1

bolgr 2

11 грудня 2018 року головний спеціаліст Болградського бюро правової допомоги Сергій Драганов прочитав лекцію учням ЗОШ № 3 на тему «Запобігання дитячій злочинності». Фахівець підкреслив, що за скоєння правопорушень вже з 14 років настає адміністративна та кримінальна відповідальність. Тому всі конфліктні ситуації варто вирішувати у правовому полі.

bolgr 3

Отримати правову консультацію можна в Болградському бюро правової допомоги за адресою: м. Болград, вул. Інзовська, 170, тел. (04846) 40426.