назад

У Бориславській бібліотеці консультували громадян про зміни у пенсійному законодавстві

Stryy punktВчора, 25 липня, у бібліотеці №2 міста Борислава, що розташована по вулиці Трускавецькій, 45, забезпечено роботу мобільного консультативного пункту.

Прийом громадян проводився фахівцем Бориславського бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру Анною Маслей, начальником відділу обслуговування громадян у м. Бориславі Дрогобицького об’єднаного управління Пенсійного фонду Наталією Чечіль та начальником відділу з питань призначення та перерахунку пенсій в м. Бориславі ДОУПФУ у Львівській області Оксаною Кацюриною.

Запровадження пенсійної реформи в Україні є одним з ключових питань сьогодення, позаяк громадяни очікують позитивних змін у пенсійній системі України. Виходячи з цього, громадянам хотілось почути безпосередньо про зміни в законодавстві, у випадку підтримання реформи Уряду, зокрема чимало питань стосувались розміру пенсій, пенсійного віку, умов індексації пенсій, а також спеціальних пенсій та пенсій за вислугу років.

Окрім того, жителів міста цікавила інформація про те, як можна скористатись послугами адвоката за рахунок держави: необхідні документи, субֹ’єкти права на безоплатну вторинну правову допомогу, порядок її надання тощо.

У зв’язку з потребою проведення заходів такого формату, партнери досягнули згоди щодо продовження діяльності мобільного пункту на базі бібліотечної системи із залученням представників інших державних установ.

Нагадаємо, за детальною інформацією звертайтесь у Стрийський місцевій центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).