назад
22.01.18

У Черкасах відбулася Керівна рада

У Черкасах відбулася Керівна рада17 січня 2018 року у Регіональному центрі надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області провели Керівну раду директорів Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД у Черкаській області.

На засіданні розглянули питання затвердження кошторисів по КПКВК 3603020 «Забезпечення формування та функціонування системи безоплатної правової допомоги», КПКВК 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги», планів асигнувань на 2018 рік, затвердження штатних розписів Регіонального та місцевих центрів на поточний рік та укладання контрактів з адвокатами, які пройшли конкурсний відбір у 2018 році.

У засіданні під головуванням директора Регіонального центру з надання БВПД Віктора Левицького взяли участь члени Керівної ради – директори місцевих центрів з надання БВПД.

На засіданні були присутні та доповіли з окремих питань порядку денного головний бухгалтер Регіонального центру Світлана Бейгул, заступник директора Регіонального центру Тетяна Ломіногіна.