назад

У Чернівецькій області розпочався завершальний етап конкурсу по відбору претендентів на роботу в бюро правової допомоги

2016 07 01 101 липня 2016 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області відбулося установче засідання комісії по відбору кандидатів.  Участь в заході взяли представники адвокатури, громадських організацій, працівники Регіонального та місцевих  центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги області. Під час  засідання обговорено організаційні питання щодо порядку проведення інтерв’ю та вимог до кандидатів.

 

 

2016 07 01 2Претенденти, які відповідають встановленим вимогам та пройшли дистанційний курс, вже запрошені на інтерв’ю, які розпочнуться з 4 липня 2016 року та триватимуть пять днів. 

Проходити інтерв’ю претенденти будуть в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Чернівці,   вул. В. Аксенина, 5.

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.