назад
17.08.16

У Чорнобаї представники бюро правової допомоги провели робочу зустріч з керівником місцевої поліції

15 серпня 2016 року працівники Чорнобаївського бюро правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — Інна Копійка та Вячеслав Макаренко провели робочу зустріч з керівником Чорнобаївського відділення поліції Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області – Богданом Олійником. Предметом обговорення стали питання взаємодії з метою розвитку партнерських відносин, координації співпраці, проведення спільних комунікативних заходів щодо надання безоплатної правової допомоги.

В ході зустрічі присутніх було проінформовано про надання безоплатної правової допомоги в районі та перспективи її розвитку, а також, акцентована увага на інформацію про відкриття бюро в Чорнобаївському районі, його основні завдання та функції.

Обговорено питання стосовно інформування громади щодо реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань, шляхом розміщення інформації на інформаційних стендах.

По завершенні заходу розповсюджені буклети з актуальною інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу та інформаційні матеріали з контактними даними Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, інформацію щодо діяльності бюро, контактні телефони та графік роботи.