назад

13179470 478439622346999 8513793537717525271 n

Фахівці Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відвідали село Пробіжна Тернопільської області з метою обговорення питання надання юридичних  консультацій одиноким та людям похилого віку.

Так, 5 травня 2016 року Чортківський місцевий центр взяв участь у відкритті  Центру соціальної активності для людей похилого віку. У рамках заходу відбулося засідання круглого столу  на тему: «Створення центру соціальної активності для осіб похилого віку  в Чортківському районі Тернопільської області», який організували Благодійна Служба Милосердя «Карітас» та Територіальний центр соціального обслуговування у Чортківському районі.

Для участі у круглому столі також були запрошені директор Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гамбаль та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Овсинська.

“Місцевий центр залучений до діяльності Центру соціальної активності з метою надання одиноким та людям похилого віку юридичних консультацій. Фахівці місцевого центру та адвокати, що надають безоплатну вторинну правову допомогу будуть здійснювати виїзні прийоми в с.Пробіжна Чортківського району до бенефеціарів проекту” – зазначила Марія Гамбаль.

Нагадуємо, що у Тернопільській області діє три місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги: Тернопільський, Чортківський, Кременецький. Детальна інформація про центри та контакти за посиланням.

Також, отримати відповіді на запитання, які стосуються безоплатної вторинної правової допомоги можна зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно у межах України із стаціонарних та мобільних телефонів).