назад

У Чудельській школі-інтернаті з’явиться мобільний пункт консультування

golovna

Нещодавно начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Сарненського МЦ Юлія Олешкевич та головний спеціаліст Юлія Болкуневич відвідали Чудельську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат №2. Основна діяльність закладу полягає у забезпеченні здобуття певного рівня освіти, професійної орієнтації та підготовки, корекційно-розвиткової роботи з дітьми, які потребують корекції фізичного та/або розумового розвитку.


Фахівці місцевого центру зустрілися з адміністрацією школи та обговорили питання створення на базі закладу мобільного пункту консультування, під час роботи якого діти та їхні батьки зможуть отримати юридичні консультації з питань, що їх турбують. Така практика, на думку педагогів, буде дуже корисною для вихованців школи, адже досить часто виникають питання, вирішення яких потребує правових роз’яснень та консультацій.


Окрім того, працівники центру роз’яснили працівникам сутність безоплатної правової допомоги, діяльність в Сарнах центру з надання БВПД, про категорії осіб, які мають право на безоплатного адвоката за рахунок держави.


{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/chudel2{/gallery}