назад

У День міста кіцманчанам розповіли про їх права

178-1Не лише День міста святкувати, а й дізнаватись про свої права. Традиційно 12 липня, на свято Петра і Павла, в Кіцмані відзначають День міста. Дитячі атракціони, майстер-класи, виїзна торгівля і водночас фахівці системи безоплатної правової допомоги організували вуличне інформування громадян про систему БПД.

З метою підвищення правової обізнаності населення та надання громадянам правових послуг проведено вуличне інформування та розповсюдження друкованої інформації на Кіцманському міському стадіоні. Таку акцію організували в рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України “Я МАЮ ПРАВО!” начальник Кіцманського бюро правової допомоги Анжела Косинська спільно з фахівцями Кіцманського районного сектору з питань пробації Центрально -Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України.

178-2

Жителям району надано інформацію про роботу Кіцманського бюро правової допомоги та можливість отримання безоплатної первинної і вторинної правової допомоги в разі порушення їхніх прав.

Крім того, вони дізнались про правопросвітницький проект «Я маю право». Оскільки законодавство постійно змінюється, то громадянам досить складно орієнтуватися у таких змінах. Саме цей проект сприяє інформуванню громадян про гарантовані їм законами та Конституцією України права.

178-3

Під час правопросвітницького заходу серед жителів району розповсюдили інформаційні буклети правового характеру та буклети з контактною інформацією Кіцманського бюро правової допомоги.

Контактна інформація! До фахівців Кіцманського бюро правової допомоги можна звернутись за адресою: м. Кіцмань, вул. Незалежності, 83, тел. (0 3736) 2-10-38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України безкоштовні, приймаються цілодобово)