назад
20.12.18

У день професійного свята нагородили кращих адвокатів області

DSCN2078

Щороку 19 грудня своє професійне свято відзначають адвокати. З цього приводу у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області відбулися урочистості.

Участь у заході взяли представники Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, директори Першого та другого полтавських місцевих центрів та адвокати, які співпрацюють з системою БПД.

Почесними гостями заходу стали голова Ради адвокатів Полтавської області Володимир Скукіс та голова дисциплінарної палати Ігор Гонжак.

Захід мав на меті не лише відзначити кращих адвокатів системи, а й підвести підсумки роботи адвокатів системи БВПД за 2018 рік, довести до адвокатів вимог дотримання стандартів якості надання БВПД, нагородження адвокатів і оголошення найкращих практик успішного захисту.

«Наразі з Регіональним центром співпрацює 137 адвокатів, які надають допомогу громадянам у кримінальному процесі. Ми щиро вдячні вам за Вашу самовіддану працю, за активну співпрацю не лише у напрямі захисту прав клієнтів, а й під час проведення комунікативних заходів, які ініціює Регіональний центр і проведення яких є важливим кроком для того, щоб громадськість знала про наші спільні здобутки, а сама система була впізнаваною», – додав очільник Регіонального центру.DSCN2094

Підводячи підсумки року, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Черчатий подякував партнерам за активну, самовіддану роботу, розповів про здобутки адвокатів системи щодо позитивного прикладу захисту прав клієнтів, наголосив на важливості дотримання стандартів якості надання правової допомоги, повідомив про проведення чергового конкурсу з відбору адвокатів.

«Професія адвоката накладає на нас відповідні зобов’язання перед суспільством. Через систему безоплатної правової допомоги ми можемо зробити особистий внесок у справу забезпечення дотримання прав громадян, які не можуть самостійно оплатити послуги адвоката», – повідомив Володимир Скукіс.DSCN2103

Начальниця відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Марина Шинкаренко розповіла про позитивні приклади захисту прав клієнтів, наголосила на тому, що протягом поточного року, адвокати Полтавщини домоглися 10 виправдальних вироків, в минулому році було лише 3 таких вироки, розповіла про можливості підвищення кваліфікації завдяки участі у тренінгах, комунікативних заходам, можливість обміну досвідом з колегами та цікава практика.

«Система безоплатної правової допомоги відкриває чимало можливостей. Наприклад, активний обмін досвідом не лише з колегами, але й з іншими учасниками процесу. Окрім того, можливість брати участь у різноманітних професійних тренінгах, якісно та своєчасно підвищувати свою кваліфікацію. БПД – це також розширення адвокатської практики, різноманітні категорії клієнтів та справ у межах галузевого вибору», – додала вона.DSCN2135

Звичайно свято не обійшлося без відзначення кращих адвокатів області.

Так, за сприяння розвитку та зміцнення адвокатури, а також з нагоди професійного свята – Дня адвокатури України подякою Національної асоціації адвокатів України нагороджений адвокат Олександр Клименко.

Подякою Координаційного центру з надання правової допомоги за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток системи безоплатної правової допомоги та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури нагородили:

Аллу Антипенко

Людмилу Тимохіна

Марину Шинкаренко

Світлану Стороженко

Володимира БолдирєваDSCN2154

 

 

Подякою Ради адвокатів Полтавської області за сумлінну та багаторічну плідну працю по захисту прав і свобод громадян, високий професіоналізм і особистий внесок по формуванню та зміцненню престижу адвокатури Полтавщини нагородили:

Романа Литовченка

Владислава Пожидаєва

Аллу АнтипенкоDSCN2167

Подякою Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області за сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток системи безоплатної правової допомоги у Полтавській області та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури нагородили:

Івана Запорожця

Миколу Рижанкова

Дмитра Волкова

Марину Руль

Валентину РябухуDSCN2156

DSCN2175

Ще раз вітаємо наших партнерів із професійним святом. Від щирого серця бажаємо, щоб Ваші прагнення і досягнення, тріумфи і успіхи перепліталися з міцним здоров’ям, душевною гармонією, загальною повагою і визнанням!DSCN2177