назад
24.01.17

У Добрянській сільській раді проводили прийом громадян

OkM 170124 0   23 січня 2017 року начальником відділу «Великописарівське бюро правової допомоги» Євгеном МОРОЗОМ здійснено виїзний прийом до с. Добрянка, Великописарівського району, який заздалегідь був заплановано.

Фахівець бюро зустрівся з головою Добрянської сільської ради Вячеславом СЕВІДОВИМ. Євген МОРОЗ повідомив,

що з метою забезпечення спрощення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, розширення можливостей надання їм як первинної, так і вторинної правової допомоги передбачено здійснення виїзних прийомів до віддалених територіальних громад.

OkM 170124 1

Також домовилися про тісну співпрацю для розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги. На дошці оголошень розміщено контактну інформацію про Великописарівське бюро правової допомоги, місце знаходження якого: смт. Велика Писарівка. вул. Ярослава Мудрого, 1 тел. (05457) 5-15-20.

OkM 170124 2

У приміщенні Добрянської сільської ради Євген МОРОЗ здійснив прийом громадян. Мета проведення таких заходів – надання консультативної допомоги населенню.

Під час прийому жителями населеного пункту підіймалася низка важливих питань зокрема: соціальні, спадкові та земельні.

Євген МОРОЗ ознайомив громадян з можливістю отримання електронного доступу до сервісів Міністерства юстиції України та про можливість отримання консультацій за телефоном гарячої лінії 

0-800-213-103.

Наприкінці всім клієнтам надано вичерпні відповіді на запитання та вручено інформаційні буклети.