назад

У Драбові розповіли про конкурс на посаду керівника бюро

15 квітня 2016 року директор Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Сергій Брус та спеціалісти центру Олег Костогриз та Тетяна Костогриз провели виїзний прийом громадян в приміщенні Драбівського районного управління юстиції. Правові консультації було надано двом громадянам. Питання, з якими вони зверталися до фахівців, стосувалися земельного та спадкового законодавства.

Крім того, цього ж дня, спеціалістами центру БВПД, з метою розширення правових можливостей мешканців територіальних громад до безоплатної правової допомоги провели на базі Драбівської селищної ради, за участю селищного голови – Василя Хмари, секретаря селищної ради — Олександра Мірошника, секретаря виконкому селищної ради — Вадима Жадана та працівників селищної ради спільну нараду на тему: “Популяризація системи безоплатної правової допомоги в сільській місцевості”, присутнім було повідомлено про діяльність системи безоплатної правової допомоги, її переваги, позитивні результати роботи, про осіб, які мають право на отримання такої допомоги, порядок звернення та надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також учасники заходу були проінформовані про створення бюро правової допомоги та про оголошений конкурс на посаду керівника бюро. Всім присутнім на даному заході було розповсюджено друковані матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Директор та спеціалісти Золотоніського місцевого центу з надання БВПД також провели робочі зустрічі з заступником начальника управління ПФУ у Драбівському районі — Оленою Сергієнко, затупником директора Драбівського районного центру зайнятості — Тетяною Мануйленко. Під час зустрічей сторони обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування населення про БВПД. Учасники заходу були проінформовані про створення бюро правової допомоги та оголошений конкурс на посаду керівника бюро. Також, працівники центру надали присутнім друковані матеріали які містять інформацію про оголошений конкурс, та інформаційні буклети про БВПД. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.