назад

У Другому львівському місцевому центрі вирішували питання захисту прав чорнобильців

2 Centr chornob111 липня відбулась зустріч за круглим столом з громадянами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за ініціативи Другого львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Учасники обговорили основні питання, що стосуються захисту прав осіб, постраждалих від Чорнобильської катастрофи. Йшлося про умови надання та перерахунку пенсій за Законом України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”.

Директор Другого львівського місцевого центру Уляна Стефак та заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Руслана Іванкова наголосили, що максимально сприятимуть у вирішенні цього питання у правовий спосіб. Спільно з працівниками Центру розробили стратегію представництва інтересів громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у суді.

2 Centr chornob2

У заході також взяли участь начальник юридичного управління Львівської ОДА Дмитро Смотрич та начальник юридичного управління ГУ ПФ України у Львівській області Роман Слоновський.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Другому львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).