назад

У Глухівському міськрайонному центрі зайнятості розповідали про субсидії

ShM 171002 012 жовтня начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький взяв участь в  семінарі для безробітних, які перебувають на обліку у Глухівському міськрайонному центрі зайнятості на тему «Зміни в призначенні житлової субсидії»«Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається виходячи із середньомісячного сукупного доходу осіб,

які зареєстровані у житловому приміщенні і яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги, за два квартали, що передує місяцю, з якого призначається субсидія, а субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива – виходячи з розміру доходу за попередній календарний рік. У разі зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні осіб подаються також нові заява і декларація», – зазначив начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький.

Також після семінару для відвідувачів центру зайнятості була проведена інформаційна бесіда щодо права громадян на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги в Глухівському бюро правової допомоги.

Учасники заходу отримали інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги в Україні, виготовлені Координаційним центром.

Для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися у Глухівське бюро правової допомоги: м. Глухів, вул. Шевченка, 4, тел. (05444 7-07-20).