назад
09.10.17

У Глухові провели лекцію ««Моя майбутня професія – юрист»

ShM 171009 116 жовтня в межах відзначення Дня юриста працівник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький провів профорієнтаційну лекцію для учнів 9-10 класів Глухівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 на тему «Моя майбутня професія – юрист»«Вибір професії – це важливо. Адже це твоя майбутня робота, щоденна праця. І якою вона буде (не лише в матеріальному плані),

залежить від того, правильно ти обереш свою стежину чи ні. Професія юрист – це фундамент знань для кожної людини. Сучасний юрист повинен бути обізнаним у всіх справах і бути на край попереду інших. Повинне правильно, логічно висловлюватися і вміти переконувати. Бути справедливим, чесним, ерудованим і звичайно ж впевненим у собі, допомагати людям, які до нього звертаються, розумно підходити до вирішення проблем. На мій погляд для сучасного юриста повинні бути характерні саме такі якості», – наголосив керівник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький.

Під час виступу учням було розкрито основну мету професії юриста, а також основні професійні якості майбутнього юриста.

Після закінчення заходу начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький побажав учням наснаги в здобутті знань та вибору власної професії, яка принесе позитивні здобутки в вашому житті.

Також учням  було роздано інформаційні листівки з контактними даними  Глухівського бюро правової допомоги Шосткинського МЦ з надання БВПД та інформаційні листівки «Твої права – твій захист».

До уваги: Глухівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 4, Т. (05444) 7-07-20.