назад

У Херсоні розповіли, як долучитись до грантівських проектів ЄС

12 серпня 2017 року в готелі «Оптіма» у м. Херсоні відбувся тренінг з написання грантових заявок на конкурси Європейського Союзу. Захід проводився в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Його відвідали чимало представників територіальних громад, громадських організацій, засобів масової інформації, а також представники Ради адвокатів Херсонської області та директор і менеджер з якості Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марина Єлисєєва та Максим Магда.

2

Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас ознайомив учасників з програмами та грантівськими проектами, зокрема у сфері освіти, бізнесу, культури, демократії і прав людини, децентралізації тощо, які вже успішно працюють у нашій державі. Також він звернув увагу на інформаційні ресурси Представництва ЄС. Експерт Вікторія Талашкевич розповіла про особливості підготовки грантівських проектів, написання заявок, планування роботи та звітування. Також вона поділилась низкою корисних порад, які можуть стати у нагоді.

3 4

З проектами Європейського Союзу, які діють в Україні, можна ознайомитись за посиланням: https://eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk

Презентація Вікторії Талашкевич «Як написати грантову заявку на конкурси ЄС» за посиланням:https://prezi.com/ 15k_sx9hhckp/presentation/.

Презентація: «Співпраця між Україною та ЄС: програми, проекти та інформаційні ресурси ЄС».