назад

У Хмельницькому адвокати працювали над навичками soft skills

trening1     Дводенний тренінг для адвокатів з розвитку «м’яких» навичок у роботі з вразливими групами клієнтів системи безоплатної правової допомоги відбувся у Хмельницькому 28 та 29 вересня. Адвокати працювали над комунікативними навичками, аналізували етичні й ціннісні аспекти роботи з такими клієнтами.

     Впродовж двох днів 28-29 вересня адвокати системи безоплатної правової допомоги з Хмельниччини працювали над удосконаленням навичок soft skills.trening2trening3trening4

     Разом із тренерами Євгеною Шарою та Андрієм Сітніковим учасники тренінгу вчилися опановувати емоції під час вирішення нестандартних завдань, інтерв’ювати та чути клієнта, боротися зі стресом і підтримувати себе в ресурсному стані.

     Як відзначили адвокати, у їхній роботі дуже важлива ефективна комунікація з вразливими категоріями населення.trening7trening5trening6

     Зазначимо, що тренінг акредитовано експертною радою з питань акредитації та сертифікації при Національній асоціації адвокатів України. Організовано захід Координаційним центром з надання правової допомоги за підтримки проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні».