назад
18.11.16

У Хмельницькому відбулося засідання керівної ради

P61118 140204     У п’ятницю, 18 листопада, керівники регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що діють на Хмельниччині, підбили підсумки роботи за десять місяців 2016 року та обговорили результати моніторингу діяльності центрів.

     На порядок денний засідання керівної ради, що відбувалася на базі Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, винесли цілу низку важливих питань. Насамперед очільники центрів підбили підсумки роботи організацій за десять місяців поточного року, йшлося, зокрема, про показники діяльності бюро правової допомоги.

     Опісля проаналізували результати моніторингу діяльності місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який у жовтні та листопаді проводили фахівці регіонального центру.

     Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталія Стьопіна акцентувала увагу колег на напрямках, які потребують особливої уваги. Так, за її словами, необхідно посилити роботу з адвокатами в частині підготовки та подачі актів надання безоплатної вторинної правової допомоги із відповідними додатками.

     Окремо розглянули питання укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

     Крім того, керівники центрів обговорили підходи до розроблення регіонального плану надання безоплатної правової допомоги на 2017 рік.