назад

У Кам’янці-Подільському правові консультації надавали в установі пробації

Про особисті немайнові права та обов’язки подружжя розповідала фахівчиня місцевого центру Ганна Петрик під час правової бесіди з особами, які перебувають на обліку в Кам’янець-Подільському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області.

Питання, пов’язані з сімейним законодавством, порушила юристка місцевого центру в Кам’янці-Подільському Ганна Петрик під час зустрічі з засудженими, які перебувають на обліку в установі пробації. Йшлося про особисті немайнові права та обов’язки подружжя, права особистої приватної власності дружини й чоловіка.

Після завершення бесіди працював дистанційний консультаційний пункт. Особи, які звернулися по фахову допомогу до юристки, отримали вичерпні консультацій з питань, що стосувались розподілу майна подружжя, невиплати заробітної плати, визначення розміру аліментів.

Відтак під час робочої зустрічі Ганна Петрик та працівники установи спланували спільні правопросвітницькі заходи для осіб, які перебувають на обліку, в 2020 році.