назад
29.03.16

У Кам’янці-Подільському студентів залучатимуть до надання безоплатної правової допомоги

DSC 0438     Керівники місцевого центру з надання БВПД та місцевого відділення Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету Державної податкової служби України домовились пожвавити роботу зі створення юридичної клініки та розширити співпрацю центру зі студентами-правниками.

     28 березня працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД побували у Кам’янець-Подільському відділенні Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету Державної податкової служби України. Робочу зустріч з керівником навчального закладу Денисом Савчуком провели директор місцевого центру Максим Ільчишен, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Олександр Гуменюк та головний спеціаліст цього відділу Вадим Пархоменко.

     У ході зустрічі домовились пожвавити роботу зі створення юридичної клініки та розширити співпрацю центру зі студентами-правниками через залучення їх до системи безоплатної правової допомоги в якості волонтерів.

     Приємною несподіванкою для директора освітнього закладу став подарунок від представників місцевого центру з надання БВПД — комплект літератури правової тематики та буклетів, які слугуватимуть важливим джерелом інформації для студентів та допоможуть у здобутті потрібних знань. 

{gallery}img/novyny/2016/03_Berezen/29_1{/gallery}