назад

У Кам’янці-Подільському відбулося навчання для працівників місцевого центру

навчання2     У понеділок, 29 травня, у Кам’янець-Подільському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулося навчання для працівників.

     На що слід звертати особливу увагу, фахівцям різних підрозділів центру розповів Сергій Дрелінський, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області.

     Під час заходу розглянули кілька блоків питань, що стосувалися діяльності різних відділів місцевого центру. Зокрема з Тетяною Петруньковою, начальницею відділу представництва, Аліною Задорожною, начальницею відділу правової інформації та консультацій, керівницями бюро правової допомоги Катериною Помазовою (смт Чемерівці) та Тетяною Шалигіною (смт Дунаївці) говорили про якість надання правових консультацій відвідувачам, підготовку позовних заяв, здійснення представництва інтересів клієнтів у суді.

навчання3

     Планування і організація правопросвітницьких заходів, підготовка і проведення бесід на правову тематику з різними аудиторіями – такі теми порушив Сергій Дрелінський, аналізуючи роботу бюро і відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги, який очолює Вадим Пархоменко.

     Відтак із Валентином Бартишем, заступником директора Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання БВПД, й Іриною Плахотнік, начальницею відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, обговорили питання, що стосуються оплати праці адвокатів, типові помилки, яких припускаються адвокати та працівники місцевих центрів при оформленні та прийнятті актів. Проаналізували також результати аудиту, який нещодавно відбувся у регіональному центрі, та причини виявлених порушень.

 *   *   *

     Нагадаємо, що Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою:  вул. Пушкінська, 44, тел. (03849) 5-01-59, 5-01-62. Правову допомогу можна отримати також у бюро правової допомоги, які є відділами місцевого центру:

Дунаєвецьке бюро правової допомоги — м. Дунаївці, вул. Шевченка, 83 а, тел. (03858) 2-02-78, 2-00-44.

Чемеровецьке бюро правової допомоги — смт Чемерівці, вул. Центральна, 28, тел. (03859) 2-01-27, 9-17-67.

Новоушицьке бюро правової допомоги — смт Нова Ушиця, вул. Українська, 28, тел. (03847) 2-22-75, 2-19-73.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.