назад
24.06.16

У Капустині запитували про порядк призначення аліментів на дитину та приватизації земельної ділянки

     21 червня працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко, провели виїзний прийом громадян в приміщенні Капустинської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     За час прийому було надано правові консультації трьом громадянам. Питання, з якими зверталися селяни, стосувалися сімейного права, порядку призначення аліментів на дитину та приватизації земельної ділянки.

     Крім того, відвідувачам роздавали друковані матеріали з інформацією про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, переліком правових послуг, що їх можна отримати в центрі, та контактами місцевого центру.

     Після прийому громадян Євгеній Грабчук зустрівся іззавідувачем сільського ФАПу та сільським головою. Під час зустрічей йшлося про діяльність Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, порядок звернення до установи та перелік категорій громадян, яким держава гарантує адвоката за бюджетні кошти. Акцентували увагу на потребі надання безоплатної правової допомоги учасникам АТО та переселенцям.