назад
15.11.16

У Катеринополі провели ряд зустрічей та підписали Меморандум

14 листопада 2016 року працівниками Катеринопільського бюро правової допомоги проведено робочу зустріч з працівниками Управління праці та соціального захисту населення Катеринопільської районної державної адміністрації. 

Під час зустрічі присутнім було доведено інформацію щодо:

  • суб’єктів права на отримання безоплатної правової допомоги,

  • види правової допомоги, яка надається працівниками бюро,

  • можливість отримання безоплатної правової допомоги соціально незахищеними верствами населення,

  • перелік необхідних документів та порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги громадянам.

Також, в ході проведеної зустрічі було досягнуто домовленості про проведеннясемінарів, засідань «круглих столів», дискусій працівниками Катеринопільського бюро правової допомоги до Всеукраїнського тижня права, присвячених проблематиці прав людини, захисту прав учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб та забезпечення їх прав на безоплатну правову допомогу.

15 листопада 2016 року працівниками бюро проведено зустріч із директором та трудовим колективом Катеринопільського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді. Метою зустрічі було налагодження співпраці між установами. Сторони підписали Меморандум про спільну діяльність щодо надання безоплатної правової допомоги та обговорили проведення спільних виїздів у віддалені села Катеринопільського району в малозабезпечені та неблагополучні сімї для надання їм підтримки та підвищення правової свідомості населення.