назад
06.04.17

У Кобеляках обговорили питання покращення якості адміністративних послуг для громадян

29032017aparatnanarada

29 березня 2017 року головний спеціаліст Кобеляцького бюро правової допомоги Ірина Тихоненко взяла участь у оперативно-розпорядчій нараді присвяченій питанням співпраці центру надання адміністративних послуг та суб’єктів надання адміністративних послуг при Кобеляцькій районній державній адміністрації.

На нараді були присутні адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Кобеляцької РДА Олександр Ломаков, державний реєстратор відділу з питань надання реєстраційних послуг Кобеляцької РДА Оксана Кіт, головний спеціаліст управління Держпродспоживслужби в Кобеляцькому районі Сергій Челідзе, в.о начальника Кобеляцького РСГУ державної служби України з надзвичайних ситуацій Полтавської області Максим Худенко.

У ході конструктивної  бесіди присутні обговорили проблемні питання, які виникають  під час співпраці між адміністраторами ЦНАП та суб’єктами надання  адміністративних послуг та Кобеляцьким бюро правової допомоги, подальші шляхи їх вирішення.

По завершенні засідання перший заступник голови Кобеляцької районної державної адміністрації Жанна Шевцова наголосила на важливості високої якості обслуговування  громадян при наданні адміністративних послуг та недопущення формального підходу у вирішенні проблемних питань, з якими громадяни звертаються до Центру надання адміністративних послуг.

Нагадуємо, Кобеляцьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Кобеляки, вул. Батиря, 6; тел.: (05343) 3-43-74. Прийом громадян щоденно з 09.00 – 18.00  без перерви. 

Для забезпечення оперативного реагування на повідомлення про затримання осіб, на звернення громадян про надання правової допомоги та на проблемні питання, які вони порушують, а також для надання роз’яснень законодавства у сфері безоплатної правової допомоги, цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.