назад
27.12.16

У Котелевському районі нова Програма правової освіти зі збільшеним фінансуванням!

27122016sesiyarayonnoyirady

27 грудня 2016 року в с-щі Котельва Полтавської області відбулася чотирнадцята сесія сьомого скликання Котелевської районної ради.

Під час сесії начальник відділу «Котелевське бюро правової допомоги» Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Саєнко виступила з обґрунтуванням необхідності прийняття Програми правової освіти населення Котелевського району з відповідним виділенням необхідних коштів на реалізацію вказаної програми.

 

Окрім того, представником було наголошено, що попередня Програма правової освіти, яка діяла дотепер, не передбачає виділення коштів з районного бюджету, що унеможливлює її виконання.

За наслідками голосування депутатами Котелевської районної ради було прийнято Програму правової освіти населення Котелевського району на 2016-2020 роки в новій редакції, на фінансування якої з районного бюджету заплановано виділити 50 000 гривень.

Програма спрямована на підвищення рівня правової освіти та культури населення Котелевського району, забезпечення доступу  громадян до джерел правової інформації, організацію методичних та правоосвітніх заходів та багато іншого.

 Координацію за виконанням Програми покладено на міжвідомчу координаційно-методичну раду з правової освіти населення при Котелевській районній державній адміністрації, відповідальний виконавець Програми – Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.