назад
08.05.18

У Козятині говорили про якість БПД з адвокатами та головою суду

08.05.2018

Про якість надання безоплатної правової допомоги адвокатами у суді говорили 8 травня у приміщенні Козятинської районної державної адміністрації. Організатором круглого столу «Співпраця заради якості надання безоплатної правової допомоги» виступив Козятинський місцевий центр.

Круглий стіл відбувся за участі фахівців Регіонального та Козятинського місцевого центрів, голови Козятинського міськарйонного суду Валерія Сєчко та адвокатів, що співпрацюють із системою БПД.

Зі вступним словом виступив директор Козятинського місцевого центру Олександр Комар. Він розповів про особливості представництва у цивільних та адміністративних провадженнях. Також проінформував про загальні показники центру щодо звернень громадян та про позитивно вирішенні справи.08.05.2018 1

В.о. директора Регіонального центру Олександр Сільніцький зосередив увагу присутніх на проблемних питаннях, які виникають у ході спілкування клієнтів з адвокатами, та можливих варіантів усунення таких непорозумінь.

Валерій Сєчко, голова Козятинського міськарйонного суду, розповів про реалізацією проекту «Електронний суд» та як можливо скористатися даною системою. Також зазначив порушення, які виникають зі сторони адвокатів і як можливо удосконалити роботу з метою надання якісної БВПД.

У зв’язку зі стрімкими змінами в законодавстві, головою суду було запропоновано і надалі організовувати тематичні зустрічі з метою налагодження співпраці з системою БПД.

Під час дискусії учасники круглого столу обмінялися думками про те, як можливо організувати якісну взаємодію між судом та системою безоплатної правової допомоги, аби громадяни могли швидко та без зайвих клопотів отримувати належні послуги.

Нагадуємо, що Козятинський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Козятин, пров. Кондрацького, 1а.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106