назад
14.12.18

У Кропивницькому говорили про реалізацію права на захист з використанням «WikiLegalAid»

05Як можна швидко отримати правову консультацію через інформаційний ресурс «WikiLegalAid» (wiki.legalaid.gov.ua) пояснив поліцейським Головного управління НПУ в Кіровоградській області фахівець Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області Євгеній Чікіріс, у межах Всеукраїнського тижня права.
Під час заняття з службової підготовки щодо удосконалення знань з дотримання прав людини у поліцейській діяльності Євгеній Чікіріс повідомив поліцейським про базу правових консультацій «WikiLegalAid».
 
06
 
Ця база була створена з метою надання якісних правових консультацій співробітниками системи безоплатної правової допомоги. Скористатися можливостями платформи «WikiLegalAid» може кожен хто має доступ до мережі Інтернет. Окрім правової інформації в ній міститься судова практика та зразки правових документів. Працівники системи БПД систематично використовують базу правових консультацій «WikiLegalAid» для надання первинної правової допомоги. При чому системою БПД вже було надано більше 1 200 000 правових консультацій.
 
04
 
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.