назад
20.02.18

У Кропивницькому представники системи БПД провели «вуличне інформування» громадян

06Сьогодні, 20 лютого 2018 року, на площі Героїв Майдану та центральних вулицях міста Кропивницький, представники Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели «вуличне інформування» громадян щодо права на безоплатну правову допомогу.
У роботі з інформування мешканців міста взяли участь фахівці Кропивницького місцевого центру з надання БВПД – Станіслав Березніченко, директор центру; фахівці відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Морозова та Катерина Полоз, Вікторія Баланюк, головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій, Ольга Щербак, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу.
 
 
07
 
Захід відбувся у рамках загальнонаціонального просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».
Під час заходу фахівці системи безоплатної вторинної правової допомоги розповіли мешканцям Кропивницького про їхні та як їх захищати. А також пояснили куди звертатися у випадках порушення своїх прав.
 
08
 
Нагадуємо, проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізує Міністерство юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів. Мета проекту – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві.
До Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можна звернутись за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53, тел. (095) 87-662-33, (0522) 32-08-24.
E-mail: kropyvnytskyi1.kropyvnytskyi@legalaid.kr.ua.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.