назад
17.08.15

У Києві завершилось засідання робочої групи з розробки курсу дистанційного навчання «Вступ до системи безоплатної правової допомоги»

11863421 10153508419694687 8719902209444308723 n14-15 серпня у Києві в рамках засідання робочої групи з розробки пілотного курсу дистанційного навчання «Вступ до системи безоплатної правової допомоги» визначені подальші кроки щодо доопрацювання матеріалів  навчальної програми та терміни завершення проекту. Захід проводився за підтримки Бюро з міжнародних питань у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Державного департаменту США.

Учасники робочої групи, до складу якої увійшли представники Координаційного центру, регіональних та місцевих центрів з надання БВПД, адвокати-тренери системи безоплатної правової допомоги, експерти з питань дистанційного навчання та представники партнерських організацій, ознайомилися та обговорили подальші плани щодо розвитку проекту дистанційного навчання в системі БПД, детально проаналізували модулі розробленої навчальної програми, сформували перелік необхідних доопрацювань та визначили терміни їхньої реалізації.

Перший день засідання робочої групи був присвячений аналізу системи дистанційного навчання в цілому, розробці інструкції користувача для учасників дистанційного курсу, а також організаційним питанням реалізації проекту.

Протягом другого дня учасники робочої групи обговорили та деталізували навчальну програму пілотного проходження зазначеного курсу адвокатами – тренерами та членами ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу». Також присутні на робочій групі склали план подальших кроків реалізації проекту: визначили систему відбору слухачів навчального курсу та терміни першого набору, сформували план інформаційної підтримки запуску дистанційного навчання в системі безоплатної правової допомоги. Особливу увагу в процесі обговорення було приділено питанням оцінки ефективності навчальної програми в майбутньому, а також сертифікації її слухачів.

Окремо учасники засідання обговорили й можливість створення актуальної бази даних клопотань, заяв тощо в структурі платформи дистанційного навчання.

Наприкінці другого дня роботи групи присутні проаналізували потенціал та перспективи подальшого розвитку та можливого розширення як платформи дистанційного навчання, так і розробленого курсу.

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter