назад

У Львівській прокуратурі обговорили питання додержання вимог законодавства під час розгляду звернень, в тому числі в порядку кримінального процесуального законодавства

prokuratura lviv oblast 3098Сьогодні, 18 жовтня 2017 року, у приміщенні прокуратури Львівської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Додержання вимог законодавства під час розгляду звернень, в тому числі в порядку кримінального процесуального законодавства».

У заході взяли участь представники прокуратури області та місцевих прокуратур, відповідальні за цей напрям роботи. На семінарі також був присутнім директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин.

Упродовж навчально-методичного семінару учасники заслухали низку питань, зокрема, про особливості розгляду звернень в порядку кримінального процесуального законодавства; психологічні аспекти діяльності прокурора у ході забезпечення особистого прийому громадян; основні критерії оцінки порушення прав і свобод людини та громадянина з точки зору здійснення функції парламенського контролю з розгляду звернень та запитів.

Ігор Микитин розповів присутнім про межі повноважень та способи комунікації з розгляду звернень та вирішення порушених прав громадян.

Нагадаємо, за інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).