назад

У Львівській виправній колонії №19 відкрили дистанційний пункт доступу до БПД

RC kolonia1Відкриття дистанційного пункту консультування засуджених до позбавлення волі – одне з основних завдань, яке вирішили представники Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області та Державної установи «Львівська установа виконання покарань №19» під час перебування у місці позбавлення волі 14 листопада.

Представники Регіонального центру – директор Ігор Микитин та начальниця відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Наталія Мелян відвідали засуджених Львівської установи виконання покарань №19.

Варто відмітити, що сторони провели перше спільне з керівництвом зазначеної установи правове консультування засуджених до довічного ув’язнення із роз’ясненням положень чинного законодавства у межах дистанційного пункту.

RC kolonia2

photo 2018-11-15 10-33-52

В той же день Наталія Мелян відвідала Державну установу «Миколаївська виправна колонія №50», де обговорила з її керівництвом актуальні питання організації роботи та функціонування дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, робочі зустрічі представників Регіонального центру та установ виконання покарань відбулась в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України, Державною установою «Центр пробації» та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).