назад

У Львівському RRAVOKATORі вирішували правові питання військовослужбовців

Обговорення та шляхи вирішення проблемних питань, які виникають під час кримінального провадження відносно військовослужбовців – такою була тема круглого столу в PRAVOKATOR правовий клуб Львів.

Проблеми правового захисту військовослужбовців є надзвичайно актуальними в умовах збройного конфлікту на Сході України, зокрема це стосується і кримінального провадження.

За участі директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігоря Микитина, заступниці директора Віри Іськович та директорки Львівський місцевого центру Уляни Стефак учасники круглого столу змогли детальніше виокремити проблемні питання, які виникають під час первинної та вторинної правової допомоги військовослужбовцям.

За результатами заходу напрацьовано можливі шляхи вдосконалення співпраці між структурами.

Модератор заходу – керівниця PRAVOKATOR правовий клуб Львів Барбара Калюжна.

Захід відбувся на виконання Меморандуму про наміри щодо співробітництва між Міністерством оборони України та Координаційним центром з надання правової допомоги в рамках Спільного плану дій Головного управління Військової служби правовпорядку ЗСУ та Координаційного центру з надання правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).