назад

У Львові на круглому столі обговорювали шляхи усунення дискримінації в сфері реєстрації фактів народження та смерті осіб на окупованих територіях України

1МЦ стіл12 січня 2018 року представники Першого та Другого львіських місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у круглому столі на тему “Шляхи усунення дискримінації в сфері реєстрації фактів народження та смерті осіб на окупованих територіях України».

Організатори заходу – ГО Центр правових та політичних досліджень “СІМ” у партнерстві з Українською Гельсінською спілкою з прав людини (УГСПЛ).

Перший львівський місцевий центр на круглому столі представила начальник відділу правової інформації та консультації Христина Калинович; Другий львівський місцевий центр – директор Уляна Стефак.

Під час заходу відбулось оприлюдення результатів дослідження «Перешкоди в реалізації прав і свобод на окупованій території Кримського півострова та тимчасово непідконтрольних територіях Донецької та Луганської областей».

Після обговорення зазначеної актуальної теми відбулась прес-конференція, на якій виступили учасники заходу, а саме: Осана Яковець, радник з питань внутрішньо переміщених осіб Міністерства соціальної політики у Львівській області; Олег Ільницький, кандидат юридичних наук, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка; Дар’я Свиридова, юрист, координатор освітніх програм для юристів Української Гельсінської спілки з прав людини; Ірина Козак, суддя-спікер Господарського апеляційного суду Львівської області.

1 МЦ стіл2

За детальною інформацією звертайтесь у Львівські місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

Перший львівський місцевий центр з надання БВПД

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032) 237-08-09.

Другий львівський місцевий центр з надання БВПД

м. Львів, вул. Винниченка, 30; конт.тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).