назад

У Львові пройшов тренінг «Запобігання упередженому ставленню до внутрішньо переміщених осіб» за участі Другого львівського місцевого центру з надання БВПД

2 Сentr VPOПротягом 4-5 квітня інтегратор Другого львівського місцевого центру Христина Гаталяк взяла участь в тренінгу «Запобігання упередженому ставленню до внутрішньо переміщених осіб».

Тренінг проводився ГО «Промінь змін» в рамках реалізації міні-проекту «Запобігання упередженому ставленню до внутрішньо переміщених осіб у м. Львові шляхом проведення просвітницьких заходів в громаді» Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Захід мав на меті запобігти упередженому ставленню до внутрішньо переміщених осіб шляхом проведення просвітницьких заходів у громаді та серед представників державних структур.

Під час тренінгу учасники розглянули питання ідентичності та різноманіття, впливу стереотипів на суспільні відносини, видів та проявів дискримінації, причин виникнення конфліктів та їх врегулювання, зокрема в територіальних громадах, а також способи запобігання упередженому ставленню та ефективні комунікації.

В заході взяли участь представники місцевих органів влади, ЗМІ та громадських організацій, які проживають у Львові.

Цей захід є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».

Нагадуємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Другого львівського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30, конт. тел. (032)255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх.
Тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).