назад

У Львові розглянули питання права власності на землю

Lviv centr stil“Земля – основне національне багатство. Право власності на землю гарантується” – під такою назвою відбувся круглий стіл у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Участь у заході взяли представники департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації, Львівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Львівській області, правоохоронних органів, органів прокуратури, громадських організацій, представників асоціації фермерів та приватних землевласників.

Представник Львівського місцевого центру з надання БВПД Юлія Грушицька виступила доповідачем на тему “Практика надання безоплатної вторинної правової допомоги з земельних питань”.

Lviv Centr stil2

В межах заходу учасники порушили питання забезпечення державою гарантій непорушності права власності на землю, реєстрації права власності на землю та інших речових прав, юридичні гарантії безоплатної приватизації земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Окрім цього, фермери, представники агроформувань, органів місцевого самоврядування отримали відповіді на запитання, що стосувались оренди земельних ділянок, а також роз’яснення земельного законодавства.

Lviv Centr stil3

Детальну інформацію з питань отримання правової допомоги дізнавайтесь у Львівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Львів, вул. Винниченка, 30; тел.(032) 255-65-71.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).