назад

У Львові в рамках дистанційних пунктів консультували засуджених

RC kolonia2Дистанційні пункти консультування засуджених до позбавлення волі – одне з основних напрямів співпраці Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області та установ виконання покарань, метою яких є рівний доступ зазначеної категорії осіб до безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, в рамках дистанційних пунктів консультування, у квітні проведені прийоми засуджених у ДУ «Личаківська виправна колонія №30» та затриманих – у ДУ «Львівська установа виконання покарань (№19)”.

Особи у зазначених установах дізнавались з приводу “закону Савченко”, за яким засудженим рахують один день у СІЗО за два дні колонії. Також серед поширених питань – отримання паспорта особам без громадянства.

RC kolonia1

Консультації з правових питань у згаданих установах виконання покарань проводила адвокат системи безоплатної правової допомоги Львівщини Марія Балуш.

Нагадаємо, робочі зустрічі представників Регіонального центру та установ виконання покарань відбуваються в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Адміністрацією Державної кримінально-виконавчої служби України, Державною установою «Центр пробації» та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).