назад

У Львові відбувся тренінг з питань захисту в кримінальних провадженнях, пов’язаних з обігом наркотичних засобів

trening 113 червня 2017 року у приміщенні Другого львівського місцевого центру відбувся тренінг на тему «Захист в кримінальних провадженнях, пов’язаних з обігом наркотичних засобів» для адвокатів системи безоплатної правової допомоги у Львівській області.

Тренінг провів адвокат, що співпрацює з Регіональним центром з надання БВПД у Львівській області Юрій Огорілко.

У заході взяли участь начальник відділу забезпечення якост правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області Наталія Мелян, адвокати Юрій Огорілко, Володимир Савчук, Анрій Кравець, Любомира Колодій, Костянтин Костів, Оксана Тицька, Василь Стальчук, Віра Карпінець.

Тренінг мав на меті узагальнити та вивчити застосування нової судової практики у справах, пов’язаних з обігом наркотиків, провокацією даних злочинів.

trening 2

Юрій Огорілко розповів учасникам тренігу про дії адвоката у випадку перебування особи в стані наркотичного сп’яніння, першочергові дії адвоката під час досудового та судового слідства.

Присутні активно обговорили найпоширеніші помилки при проведенні обшуку та огляду, а також звернули увагу на необхідність надання медичної допомоги наркозалежним.

Нагадуємо, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області знаходиться за адресою:
м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).