назад
22.05.17

У Липовій Долині батькам розповіли про безпеку учнів під час літніх канікул

KoM 2017 05 17 Lypova dolyna zbory19 травня начальник Липоводолинського бюро правової Наталія Пилипенком прийняла участь у загальношкільних батьківських зборах загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.


Напередодні літніх канікул у Липоводолинській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори за участю працівників поліції, суду, начальника бюро правової безоплатної допомоги та медичної сестри школи. Суддя, спікер Липоводолинського районного суду Дмитро Бутенко розповів присутнім про юридичну відповідальність неповнолітніх та їх батьків. Інспектор з ювенальної превенції Липоводолинського відділку поліції Наталія Олійник надала інформацію щодо кіберзлочинності в Україні та наслідки участі у неформальних інтернет-об’єднаннях. Медична сестра школи Олена Спориш розповіла про важливість періодичних профілактичних оглядів школярів з метою виявлення можливих учасників соціальних груп в мережі інтернет, що заохочують дітей до самогубства.

KoM 2017 05 17 Lypova dolyna zbory1

Директор школи Ірина Вовк  звернула увагу на актуальність даної проблеми та наголосила на важливості співпраці школи з громадськістю. Начальник Липоводолинського бюро правової допомоги Наталія Пилипенко роз’яснила порядок дій при  виникненні проблем правового характеру та наголосила на необхідності звернення для отримання фахової первинної чи вторинної правової допомоги до бюро. Вона також розповіла роботу єдиного телефонного номеру безоплатної правової допомоги  0800 213 103. Учасники заходу обговорили можливість взаємодії педагогів, правоохоронців, батьків та громадськості з метою формування  у дітей навички безпечної поведінки під час канікул. Всі присутні отримали інформаційні флаєри з контактами бюро.

KoM 2017 05 17 Lypova dolyna zbory2

Довідково:
Липоводолинське бюро правової допомоги обслуговує жителів Липоводолинського району та знаходиться за адресою:

42500,Сумська область, смт Липова Долина, вул. Полтавська, 17

Телефон: (05452) 5-16-33, (05452) 5-15-37

 

Е-mail: lypovodolynske@legalaid.sm.ua