назад
23.08.16

У м. Новгород-Сіверському працював дистанційний пункт та відбулась зустріч з представниками громадської організації «Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини»

IMGP256918 серпня 2016 року, з метою доступу до безоплатної правової допомоги та згідно графіку роботи мобільних консультаційних пунктів, працівниками Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснено прийом та консультування громадян у Новгород-Сіверському об’єднаному міському військовому комісаріаті, прийнято участь у зустрічі керівництва району з представниками громадської організації «Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини” з нагоди 25-ї річниці незалежності України та проведено робочу зустріч з міським головою м. Новгород-Сіверський.

З 10.00 до 12.00 на базі Новгород-Сіверського об’єднаного міського військового комісаріату (вул. Козацька, 25) працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги. Прийом провів начальник відділу правової інформації та консультацій Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Дмитро Сенченко.
За отриманням безоплатної правової допомоги звернулась одна особа з питанням соціального забезпечення (щодо першочергового відведення земельної ділянки для індивідуального житлового будівництва).
В цей час директор Менського місцевого центру з надання БВПД Анатолій Єрмоленко спільно з новопризначеним керівником Новгород-Сіверського бюро правової допомоги Наталією Довбнею провели робочу зустріч з Новгород-Сіверським міським головою Олегом Бондаренком. В ході спілкування особлива увага була приділена обговоренню шляхів взаємодії міської ради з представниками бюро правової допомоги. Результатом зустрічі є попередня домовленість про подальшу співпрацю, що спрямована на поширення інформації про систему безоплатної правової допомоги, переадресацію осіб до Новгород-Сіверського бюро правової допомоги, проведення спільних заходів в інтересах осіб, які потребують безоплатної правової допомоги.
По закінченню зустрічі та на запрошення керівництва Новгород-Сіверського району Анатолій Єрмоленко долучився до заходу присвяченому 25-й річниці незалежності України, який пройшов в читальній залі районного Будинку культури. Директор місцевого центру виступив перед громадянами, які стояли на захисті незалежності, державного суверенітету та територіальної цілісності України в зоні проведення антитерористичної операції та членами сімей загиблих учасників АТО. Під час заходу він висвітлив питання отримання безоплатної правової допомоги учасникам антитерористичної операції.
З метою поширення інформації щодо реалізації права на безоплатну вторинну правову допомогу в приміщеннях державних установ розміщено інформаційні плакати з контактами Менського МЦ та Новгород-Сіверського бюро правової допомоги.IMG 20160819 120710IMG 20160818 103412